Civiel recht

locatie

online via MS Teams

plaatsen

nog 8 plaatsen beschikbaar

Datum

24 november 2023

De intervisie bijeenkomst vindt plaats in de middag van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Indien de bijeenkomst deze dag niet doorgaat vanwege onvoldoende aanmeldingen, zullen wij met u bekijken of u een andere datum wilt deelnemen en anders restitueren wij u het betaalde bedrag.

116.00

exclusief 21% btw

1

10 plaatsen beschikbaar

Wie is de gespreksleider?

Nicolette Bremerkamp

Nicolette Bremerkamp is psycholoog, opleider, Solution Focused coach, supervisor Orde van Advocaten,  mediator en rechtbankmediator.
Sinds 1980 heeft zij een psychologiepraktijk, waarbij ze zich de laatste 2O jaar meer en meer op individuele coaching, relatie-coaching en team-coaching, mediation, supervisie en opleiding heeft gericht.  Ze is bijna 10 jaar directeur en opleider geweest van het Centrum voor Conflicthantering (CvC) waarbij ze trainings- en opleidingsprogramma’s ontwikkelde voor mediators en coaches in binnen- en buitenland.

“Bevlogenheid en veerkracht zijn belangrijke begrippen voor me die mij richting geven in een progressiegerichte manier van werken.
Kenmerkend voor mijn stijl is om mensen te stimuleren in contact te komen met hun wezenlijke vragen en hen uit te nodigen om vertrouwen en veiligheid te hervinden in het onverwachtse. Een intervisiebijeenkomst is voor mij geslaagd als de deelnemers nieuwe invalshoeken ontdekken en haast niet kunnen wachten om nieuwe ideeën uit te proberen in de realiteit van hun eigen praktijk. Wil je tips en trucks of wil je reflecteren op je eigen aanpak tot nu toe?  Of allebei? Alles is mogelijk. Daarbij is ieders inbreng van grote waarde.”

Waarom kiezen voor Dé intervisie voor Advocaten.nl?

  1. Dit is een initiatief van een advocaat vóór advocaten. Zodat veel beter kan worden ingegaan op de behoefte die er is van advocaten.
  2. De kwaliteit staat hoog in het vaandeel! Bij elke bijeenkomst wordt na afloop geëvalueerd. U wordt dan ook verzocht het evaluatieformulier in te vullen!
  3. Er is sprake van de beste prijs en kwaliteitverhouding, een scherp tarief voor een kwalitatief goede intervisiebijeenkomsten!

Prijzen

  • Prijzen online (via Teams) € 244,- exclusief btw voor 4 uur intervisie (4 punten)
  • Prijs fysieke bijeenkomst, € 399,- exclusief btw voor 4 uren intervisie (4 punten)
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

 Belangrijke voorwaarden

  • Van belang om te vermelden is dat u als advocaat minstens 8 uur per jaar, minimaal 2 uren op een dag en maximaal 4 uur aaneengesloten per dag een intervisiebijeenkomst volgt. Bij Dé Intervisie voor .nl kunt u per keer een fysieke bijeenkomst van 4 uren volgen en online een bijeenkomst van 4 uren per keer. Op deze manier heeft u snel de helft van de maximale punten per jaar snel binnen!
  • Dit moet onder begeleiding van een gecertificeerde gespreksleider conform artikel 26, eerste lid, van de Advocaten. Dé Intervisie vooradvocaten.nl beschikt over goed gecertifieerde gesprekleiders die de intervisie begeleiden.
  • Uw collega’s en confrères die deelnemen aan de bijeenkomst zullen over hetgeen besproken wordt geheimhouding betrachten. De geheimhouding geldt ook voor de gesprekleider die door Dé Intervisie vooradvocaten.nl is ingeschakeld. Op deze manier kunt u geheel vrijuit onder andere uw dilemma’s met vakgenoten bespreken.
  • Na afloop van de bijeenkomst ontvangt u een bewijs van deelname